четвер, 1 грудня 2016 р.

Всесвітній день боротьби проти смертельної недуги – СНІДу


Традиційно 1 грудня весь світ відзначає Всесвітній день боротьби проти смертельної недуги – СНІДу.  Не залишились осторонь цієї проблеми і учні та вчителі  Ничипорівського НВК.
  01 грудня відбулася  акція «СНІДу – скажемо НІ», яка була проведена заступником з навчально-виховної роботи  Білокур В.М.. Діти охоче погодились прикріпити червону стрічку на своєму одязі, усвідомлюючи, що кожен, хто надягає червону стрічку 1 грудня, висловлює свою надію на майбутнє без СНІДу, співчуває тим, хто вже захворів.  Адже на рахунку цієї хвороби безліч мільйонів людських життів.

 Також цього дня  було проведено урок-застереження «Його ім’я – підступний СНІД», на якій учні нагадали про існування цієї проблеми, її масштабність, показали, що тільки разом ми можемо її подолати та переглянули. 
 Протягом тижня класними керівниками 5-11 класів були проведені  виховні години «Ми проти СНІДу».

Відбувся  конкурс малюнків  початкових класів «Зупинимо СНІД разом (вчитель образотворчого мистецтва Геровська Л.І.).
Вчителем  предмету «Основи здоров’я» Смачною С.Ю.  на протязі тижня було проведено  захід  тему «ВІЛ/СНІД і міфи, і факти» під час якого учні переглянули презентацію «Боятися не треба -  треба знати», домашнім завданням було написання твору-роздуму на тему:  «СНІД – лихо чи провина людства».
 Можливо, ця акція піщинка, порівняно з тими заходами, що проводяться на рівні держави, але ж саме з таких піщинок складається твердий грунт розуміння, взаємодопомоги і небайдужості.

Ми бажаємо: любіть свою сім’ю,
Збережітьїївід страху і жалю.
Будьте твердимиу справах і думках,
Тільки у хороших.
Не давайте вас зламати й підкорить,

Бо на світі треба гідно всім прожить.

Немає коментарів:

Дописати коментар