неділю, 2 жовтня 2016 р.

Тиждень музичного мистецтва


У нашій школі з 28 вересня  по 2 жовтня був проведений тиждень музичного мистецтва під керівництвом Смачної С.Ю. та Мринського О.А. Під час проведення предметного тижня до творчої діяльності залучались всі учні. Діти повністю поринули у музику. Програма заходів була дуже насиченою!
В перший день тижня  учні школи підготували яскраві газети на тему  «Співуча моя Україна» та «Цитати видатних людей про музику». Також в цей день було проведено конкурс на кращий музичний інструмент, виготовлений з підручних матеріалів «Ходить гарбуз по городу».
Для малюків  першого-третього класів було презентовано музичну казку «Казкова подорож козака Грая», участь в якій брали самі діти. В цій виставі діти співали, танцювали, відгадували загадки.
Для учнів 4го класу було проведено музично-дидактичну гру «Турнір знавців музики», в якій учні показали не тільки свої музичні таланти, але і теоретичні знання. Перемогу отримав Семесько Дмитро.
На перервах учні 9го класу організували розваги дітям  початкової школи: грали в музичні ігри, співали пісні.
Учениці середньої і старшої школи були задіяні у фестивалі «А я просто українка, україночка...» де дуже цікаво і талановито представили кожну область нашої Батьківщини. Дівчата продемонстрували цікаві презентації про Україну, а також свої власні  таланти.
Кожного ранку, перед початком занять, звучала музика різної тематики: понеділок – дитяча музика, вівторок – класична, середа – українські народні пісні, четвер – джазова музика, п’ятниця – пісні про школу і вчителів.
На честь Дня працівника освіти учні 9-11 класів урочисто і піднесено зустрічали вчителів оплесками.
Заключним акордом свята музики став святковий концерт до Дня вчителя.
Під час проведення заходів не було байдужих. Усі діти  залюбки брали у них учась. Тиждень пройшов дуже весело і натхненно.

Немає коментарів:

Дописати коментар