неділю, 29 травня 2016 р.

Останній дзвінок у рідній Ничипорівській школі

Сьогодні, 29 травня, традиційно відбулося свято останнього дзвоника у Ничипорівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ (ясла-садок)».

На території НВК зібралася вся шкільна родина, аби напутнім словом провести випускників у добру путь, побажати щасливої долі, здійсненя їх мрій, які, напевне, кожен вималював для себе. Ведучі урочисто й схвильовано запросили одинадцятикласників влитися ще раз у велику шкільну сім’ю, вслухатися востаннє в передзвін дзвінка й зберегти в пам’яті неповторні хвилини прощання зі школою: Школо! Струнко! Музика лунає! Уся громада оплесками зустрічає – Ідуть випускники широким кроком Дві тисячі п'ятнадцятого року! Під зворушливу мелодію й оплески присутніх класний керівник Ніна Володимирівна Вересоцька та перша вчителька Марія Михайлівна Декало урочисто вивели іменинників. Далі хвилюючу мить продовжила директор Світлана Юріївна Смачна, насамперед, оголосивши початок свята, залунав Державний гімн. А потім звернулась до випускників зі щирими та напутніми словами, бо ж усі ці роки була поруч, дбаючи про духовне, моральне виховання учнів і матеріальне забезпечення. Також керівник закладу передала вітання з нагоди свята Останнього дзвоника від Т.в.о. голови Яготинської районної державної адміністрації А.Ю.Давиденка.  Цьогоріч у гості до школи завітали сільський голова В'ячеслав Іванович Денисенко, представник ТОВ «Агрістейт» Сметана Петро Мар'янович. Велика вдячність ТОВ «Агрістейту» за постійну підтримку школи. І по завершенню навчального року, на свято останнього дзвоника як і завжди прийшли не з пустими руками. Починається оздоровча кампанія, тому на пришкільний Табір «Веселка» завезені продукти харчування на суму 2000 грн.
  Гості сердечно привітали присутніх із гарним святом, а випускникам побажали успіхів у подальшому самостійному житті, стати справжніми патріотами країни, в першу чергу достойно нести звання людини.
Першокласники теж віншували старшокласників, зичили, щоб збулися їх заповітні й світлі мрії, а ще запевнили, що вони - гідна підростаюча зміна. Одинадцятикласники, у свою чергу, віршованими рядками висловили подяку за всі ці роки, слова любові до рідного закладу, пообіцявши, що хоч би де перебували, та повертатимуть до нього, з трепетом переступаючи поріг. 

Та було виконано спільний флешмоб.
Настала найурочистіша мить – час пролунати останньому дзвінку. Особливому, не схожому на жоден, який звучав досі вшколі.
 Адже він - рубіж між дитинством і життям, яке для них тільки-но починається… Цю відповідальну місію гордо виконали одинадцятикласник Юрій Дараган й першокласниця Аліна Смачна
А в багатьох випускників і батьків у цю мить з’явились непрохані сльози. Свято закінчилося. Звичайно ж, першими лінійку залишали його винуватці.
Благословив одинадцятикласників отець Володимир.



Немає коментарів:

Дописати коментар